Workshop QRM

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie kortere leertijden en een lagere kostprijs realiseren? QRM, Quick Response Manufacturing is een effectieve samenwerkingsmethode om goede en blijvende resultaten te boeken.

Maar hoe past u QRM toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle Agile & Scrum en LEAN-workshop in 2019 organiseren we op donderdag 13 februari a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze QRM workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

Verkeerde invoer

Please type your full name.

Vul s.v.p. uw functie in.

Ongeldig email adres.

Verkeerde invoer

Verkeerde invoer

Wie het eerst komt, die het eerst maalt

Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend

Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen één 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

(*) Verplicht invoerveld.