Organisatie

De Machevo & Bulk Vereniging bestaat uit ongeveer 110 lidbedrijven. De leden vormen gezamenlijk de Algemene Ledenvergadering die eenmaal per jaar (meestal in november) plaatsvindt.

De Algemene Ledenvergadering benoemt het bestuur en de voorzitter.

Het bestuur en de vereniging wordt professioneel ondersteund door:

Verkerk Adviseurs uit Kesteren

  • Richard Verkerk, accountant te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Willy Oppelaar, financiële administratie te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CM Office Support uit Drunen

Communicatie en Secretariaat:

  • Cynthia Meijer, verenigingsmanager te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Arno Hendriks, communicatiemedewerker te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en +31(0)6 41 645 366 (ook voor secretariële zaken).
  • Jody Brouwer, communicatiemedewerkster te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..