Over ons

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 60 jaar hét netwerk voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Een vereniging voor en door bedrijven die substantiële toegevoegde waarde levert aan haar ruim honderd leden. Het lidmaatschap biedt naast toetreding tot een omvangrijk netwerk ook vele financiële en praktische voordelen.

Tijdens interessante kennissessies, business meetings en excursies, waaraan leden kosteloos kunnen deelnemen, wordt kennis gedeeld en het netwerk uitgebreid. Ook zorgt de vereniging voor extra exposure voor haar leden, bedingt kortingen op deelnamekosten aan de vakbeurzen WoTS, Solids en Pumps & Valves en organiseert collectieve beursdeelnames in binnen- en buitenland.

De Machevo & Bulk Vereniging is de branche- en netwerkvereniging voor procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de biotechnologie en in de (petro)chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Iedere twee jaar rijkt de vereniging i.s.m. de beursorganisator van WoTS de Proces Innovatie Prijs (PIP) uit, een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie.

Onze partners

Alle partners