IMG 1950 webBij hoge uitzondering mochten onze leden op 5 september jl. een bezoek brengen aan de hypermoderne kaasmakerij van CONO in de Beemster. De fabriek is niet ingericht op het ontvangen van grote groepen bezoekers, maar voor ons wilden de kaasmakers wel een uitzondering maken. En dus stonden die dinsdag 40 Machevo-leden bij CONO op de stoep. Daarmee was wederom de maximale groepsgrootte bereikt.

Bas Spekreijse Huikeshoven webColumn Bas Spekreijse, directeur Huikeshoven B.V.

Als we afgaan op de berichten in de media, dan worden grootse plannen ten aanzien van verduurzaming in de industrie de komende jaren omgezet in daden. Als eigenaar van internationaal opererende bedrijven in elektrische verwarming (Huikeshoven in Industriële Elektrowarmte en Jowitherm/Etherma voor verwarming van woningen en utiliteit) heb ik een aardig overzicht van de verschillende ontwikkelingen in landen en branches.

Jan Willem Ansems webColumn Jan Willem Ansems, Commercieel Manager Water & Industrie Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Nederland staat wereldwijd op de vierde plaats van meest getroffen ransomware aanvallen, blijkt uit cijfers van het softwarebeveiligingsbedrijf ESET. Onlangs werd de Rotterdamse Haven getroffen tijdens een wereldwijde ransomware aanval. Vaak zijn bedrijven hier niet op voorbereid met als gevolg dat bedrijven dus gewoon dagen platliggen.

1blues act quartet 640DSIV organiseert 25 september a.s. een aantrekkelijke opwarmer aan de vooravond van de beurs POWTECH in Neurenberg. De Duitse brancheorganisatie heeft onder meer een bluesband en een uitgebreid dinerbuffet geregeld in het Gostner Hoftheater in dezelfde stad.

Charles Groenhuijsen 3 klein webMarkeer direct in uw agenda: donderdagmiddag 23 november 2017. U bent van harte welkom op ons exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2017. Tijdens dit evenement komen alle leden en relaties van onze vereniging bijeen in de locatie Supernova van Jaarbeurs Utrecht. We besluiten zoals altijd met een sfeervolle connect-borrel.

Seijbel Photography EFMachevo-leden gaan nog meer profiteren van de samenwerking tussen Machevo en Easyfairs. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst moet deelname aan buitenlandse beurzen nog aantrekkelijker maken. Dat blijkt uit de overeenkomst die Machevo en Easyfairs woensdag 4 oktober jl. op de beursvloer van Solids en Pumps & Valves in Rotterdam hebben getekend.