Logo Machevo Connect transparantMarkeer maandagmiddag 21 november a.s. in uw agenda. Dan organiseert Machevo in samenwerking met Jaarbeurs hét exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement komen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs. U bent hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het volledige programma met een connectborrel als afsluiting.

Logo PIPDe Proces Innovatie Prijs (PIP) is een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie en is een initiatief van beursorganisator Jaarbeurs en de Machevo & Bulk Vereniging. Deze prijs bestaat uit twee awards, namelijk de Vakprijs en de Publieksprijs. De jury stelt voor beide awards de nominaties vast. Op dinsdag 4 oktober 2016, de eerste dag van de vakbeurs Industrial Processing, maakt de jury bekend welke innovatie is uitgeroepen tot winnaar van de Vakprijs en wie de Publieksprijs heeft gewonnen.
 
Wie verdient volgens u de publieksprijs? Bekijk de innovaties en breng uw stem uit middels het online stemformulier.

Hartong TrofeeOp dinsdag 4 oktober 2016 reikt de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs 'Industrial Processing' in de Jaarbeurs Utrecht. Een deskundige jury onderwerpt alle stands op de eerste beursdag aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit om 16.30 uur op de beursvloer in hal 12 van de Jaarbeurs. Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee!

2016 Afbeelding IP

Vakbeurs voor de procesindustrie toont op centraal demoplein de Fabriek van de Toekomst

Wat betekent het voor de voedingsindustrie als consumenten straks hun voedsel 3D printen? Leidt de circulaire economie in de procesindustrie tot nieuwe businessconcepten? Hoe kunnen we installaties optimaliseren met behulp van Internet of Things en big data? En gebruiken servicemonteurs en operators straks allemaal virtual reality apps? Industrial Processing 2016 biedt komend najaar de bezoekers een blik in de toekomst. Unlocking future factories!

web Afbeelding statuten verticaalDe statuten van de Machevo & Bulk Vereniging zijn gewijzigd. Dit was nodig omdat de oude statuten waren ingehaald door de realiteit en hierdoor niet juist omschreven wat Machevo doet. Door deze achterhaalde beschrijving dreigde het gevaar dat de vereniging belasting moest betalen vanwege activiteiten die zij niet eens uitvoert.

'We hopen op nieuwe innoverende partners'

web Feed Design Lab dsc 3307 01Het bedrijfsbezoek dat Machevo 3 november 2016 organiseert bij Vitelia Voeders en het Feed Design Lab kan interessante nieuwe samenwerkingen opleveren. "We verwachten dat we nieuwe bedrijven leren kennen die van toegevoegde waarde zijn voor de diervoederbranche", zegt Trudy van Megen, Managing Director van het Feed Design Lab (FDL).