Machevo Dalco 23 webHet familiebedrijf Dalco Food B.V., specialist in de productie van vlees en vleesvervangers, opende op 4 februari jl. voor de leden van Machevo Bulk & Vereniging voor de eerste keer haar deuren voor een uniek kijkje in de keuken. Het bedrijfsbezoek is met een presentatie over de bedrijfsactiviteiten, missie en visie in combinatie met een interessante rondleiding in de productie erg in de smaak gevallen. Omdat het maximumaantal deelnemers al snel door de storm aan aanmeldingen was overschreden, zal op dinsdag 3 maart a.s. Dalco Food voor een tweede maal haar deuren openen voor de leden van Machevo. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

PompNL logoSinds kort mag PompNL zich mediapartner noemen van Machevo. Dat betekent dat de Vereniging en haar leden via kortere lijnen met de redactie van PompNL schakelen en vice versa.

IMG 0421 webDe efficiënte connectie tussen Lean en Smart Factory is door SEW Eurodrive tijdens een sessie op 23 januari 2020 op een interactieve manier inzichtelijk gemaakt. Het bedrijf gaf aan de leden van Machevo op een bijzonder open en inspirerende manier tekst en uitleg over de successen van het veranderingsproces naar een Smart Factory.

Nieuwe leden febMachevo & Bulk Vereniging kijkt terug op een succesvol jaar met geslaagde evenementen, workshops, beurzen en netwerkbijeenkomsten waarbij kennis, kunde en verbinden centraal staat. In 2020 staan er weer interessante activiteiten op het programma en verwelkomen wij twee nieuwe leden: GEFA Procestechniek Nederland en Pomac B.V.

VRuben Pot portreteel mensen spreken over Big data, Artificial Intelligence (AI), Industrie 4.0, Smart Factory. Allemaal Buzz-woorden. Toch zijn dit onderwerpen die de gemoederen bezighouden. En terecht! Maar, wat mij betreft draait het in basis allemaal om informatie. Ik spreek dagelijks klanten die vooral behoefte hebben aan informatie en hiermee bedoelen ze data-integratie & data-interpretatie.

'‘tAndrea van Loon hr vierkantweb 1 Is nèt werken!’ luidt de flauwe grap die steevast voorbijkomt als je zegt dat je naar een netwerkevenement gaat. Maar het belang van een goed netwerk wordt door de meeste mensen allang niet meer onderschat.