Technische tekening Machevo HotspotsNeem voordelig en makkelijk deel aan Industrial Processing 2018 van 2 -5 oktober a.s. in Jaarbeurs Utrecht met een stand op onze hotspot. Bij deelname aan het paviljoen is er, naast dat de standbouw volledig verzorgd wordt, ook catering aanwezig en een hostess die uw bezoekers bedient. Per deelnemer is er 10 m2 (tussenstand) of 20 m² (hoekstand) standruimte beschikbaar. We gaan uit van 10 deelnemers met een gezamenlijke stand van 200 m2 (60 m2 collectieve ruimte). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het ontwerp eventueel worden vergroot of verkleind.

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober 2018 komen de werelden van Automation, Laboratory, Motion & Drives, Electronics en de Industrial Processing bij elkaar in de Jaarbeurs. Klanten uit industrie, wetenschap en zorg bezoeken deze technologische vakbeurs.

 

astrid social

Column Astrid van Ballegoy, Marketing & communicatiemanager HITMA Groep B.V.

Bij binnenkomst zag ik haar meteen. En dat is niet zo vreemd. In het mannenbolwerk dat branchevereniging Machevo nog steeds is, val je als vrouw nou eenmaal op. We wisten niet van elkaar dat we Machevo Connect 2017 zouden bezoeken, maar dat ik mijn collega Anne Marijke Zwarts daar in Supernova (Jaarbeurs Utrecht) zou tegenkomen, was eigenlijk heel logisch. Zij is specialist filtratie- en monsternametechnologie binnen de voedingsindustrie en maakt actief gebruik van de netwerkmogelijkheden die Machevo biedt.

logo transtech industrieservice bv

Ons ledenbestand is uitgebreid met Transtech Industrieservice. General Manager Sander Janmaat leerde ons kennen toen zijn bedrijf deelnam aan de beurs WoTS en Solids.

PIP uitreiking 768x513Heeft u een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en vakpers? De PIP is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van de PIP 2018, trofee voor Industrial Processing. Exposanten kunnen vanaf 6 december hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de PIP 2018.