D001 Christian Boehringer 1SIV heeft maar liefst twee evenementen op de agenda staan waar Machevo-leden van harte welkom zijn. Op 27 mei a.s. vindt de Leadership Meeting plaats waar kennis wordt gedeeld over het denken in generaties. Houd ook 8 april a.s. vrij voor de pre-beurs van het POWTECH event.

Op 30 januari 2019 heeft de Commissie Buitenlandse Beurzen onder leden van Machevo een enquête verspreid om inzicht te krijgen in de manier waarop leden ondersteund kunnen worden in het buitenland.

W20190313 beursborrelij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze netwerkborrel op de beurs Powtech 2019 die begin volgende maand in Neurenberg plaatsvindt. 

Deze borrel wordt gehouden op de eerste beursdag, dinsdag 9 april aanstaande vanaf 17.00 uur in Hal 5 op stand 474 van Euro Manchetten & Compensatoren en zusterbedrijf Filcoflex.

Espartnersist uw klant een kortere levertijd? Staat uw machine iets te vaak stil? En stapelen de voorraden zich op? Hoe lost u dat op? LEAN biedt een oplossing voor deze vragen. Op 14 mei a.s. organiseert organisatie adviesbureau SpartnerS in samenwerking met de Machevo & Bulk Vereniging een Machevo LEAN-workshop. U als lid van Machevo bent die dag welkom om kosteloos deel te nemen.