De afvoer van afval bij bedrijven blijft een punt van aandacht gezien de kosten en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De Circulaire Economie leert ons dat door het sluiten van kringlopen er juist geld is te verdienen. En dat is ook zo bij bedrijfsafval.

9332 logoMachevo-leden zijn van harte welkom bij de ledenbijeenkomst die de Duitse evenknie van Machevo, DSIV, organiseert op Powtech. De bijeenkomst vindt plaats op 19 april 2016 tussen 15.00 en 16.00 uur in de kamer Basel, in het centrale gedeelte van het Congrescentrum Nuremberg (NCC Mitte - Basel).

Machevo Paviljoen IP 2016 01 webVan 4 tot en met 7 oktober 2016 komt de Nederlandse procesindustrie weer bijeen in de Utrechtse Jaarbeurs. Het slimste procesevent van de Benelux staat geheel in het teken van Unlocking Future Factories. Live demo’s, kennissessies, interactieve beurspresentaties, innovatieprojecten en state of the art technologie zorgen ervoor dat de Fabriek van de Toekomst tot leven komt.

Logo PIPHeeft u een vernieuwing op de markt gebracht die een brede verandering teweeg kan brengen binnen de procesindustrie? Dan is meedoen aan de Proces Innovatie Prijs dé manier om dit binnen de branche in Nederland en België te laten weten!

web bestuurZoals zo velen vast wel eens hebben meegemaakt, komt het in de beste bedrijven voor dat er eens flink moet worden nagedacht over de richting en uitstraling. Zo ook bij Machevo.

Niet dat er geen richting is, of geen missie en visie want die is er wel. Op de website staat het een en ander en we hebben natuurlijk ook als vereniging een stapel regels en statuten waar aardig wat in staat.

web sfeerfoto 2014 credit NürnbergMesse PTTP 2014 T 0948Leden van de Machevo & Bulk Vereniging kunnen kosteloos naar de beurs Powtech, die van 19 tot en met 21 april in het Congrescentrum van Neurenberg (Duitsland) wordt gehouden.