Uitnodiging Workshop Bacteriologische Corrosie en Koudlas

Afbeelding WorkshopOp donderdag 16 april 2020

In de procesindustrie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van roestvast staal (RVS). Dit materiaal heeft enkele specifieke eigenschappen waarmee de engineer, maar ook de eindgebruiker van de RVS-apparatuur, moet rekeninghouden. In samenwerking met Nestinox B.V., leverancier van RVS bevestigingsmaterialen en lid van Machevo, bieden wij u een workshop aan waarin twee aspecten van het verwerken van RVS aan de orde komen: bacteriologische corrosie en (het voorkomen van) koudlas. Sprekers zijn Ko Buijs, metaalkundig adviseur, Peter de Bruine en Imro Wong. 

Sprekers workshop

Klik hier voor aanmelden Workshop Bacteriologische Corrosie en Koudlas

Programma

09.00 uur  Ontvangst 
09.15 uur  Opening door Dennis Steegman, commercieel Directeur/CCO
09.30 uur  Masterclass I: Microbiologisch geïnduceerde corrosie door Ko Buijs, metaalkundig adviseur  
10.30 uur  Korte pauze
10.45 uur  Masterclass II: Microbiologisch geïnduceerde corrosie door Ko Buijs, metaalkundig adviseur
11.45 uur  Rondleiding Nestinox Jeroen Meesters, commercieel Manager Benelux
12.15 uur  Netwerk-lunch
12.45 uur  Masterclass III: Droge, organische smering tegen o.a. koudlas door Peter de Bruine, toepassing droge smering Imro Won
15:00 uur  Afsluiting

pand02 webLocatie
Nestinox B.V.
Hallenweg 5-7
5683 CT Best
Website: www.nestinox.com

Klik hier voor aanmelden Workshop Bacteriologische Corrosie en Koudlas

Over Nestinox
iJzcl5Ic 400x400Nestinox in Best is sinds 1979 Specialist en Partner in RoestVastStalen (RVS) bevestigingsmaterialen. 

Als toeleverancier van diverse soorten RVS bouten, moeren, schroeven, veren, ringen, solar bevestigers, betonverankeringen, machinevoeten, beveiligingsschroeven, tot zelfs onderhoudsproducten, heeft Nestinox een niet meer weg te denken plaats ingenomen als toeleverancier van de industrie in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.