Vernieuwde Kader opleiding MVK

Kader_logo_medium.jpg

Kader_logo_medium.jpg

Kader introduceert per 1 september aanstaande haar vernieuwde opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK). Met deze vernieuwde opleiding MVK richt Kader zich op een nog betere ontwikkeling van veiligheidskundige kennis en vaardigheden. Kandidaten krijgen een individuele begeleiding en zijn heel resultaat- en praktijkgericht bezig. En dat in minder tijd en met minder kosten. Hierdoor kunnen kandidaten in kortere tijd de MVK opleiding succesvol doorlopen. Uiteraard voldoet deze opleiding ruim aan de nieuwe eindtermen van Hobéon SKO.

Praktijkgericht

De vernieuwde opleiding MVK is meer gericht op de praktijk van de veiligheidskundige. De focus ligt daarbij op veiligheidskundige thema’s, zoals het signaleren, verminderen en beheersen van basisrisico’s. Door de praktijkgerichte opdrachten is de deelnemer direct al bezig met het toepassen van de opgedane kennis. de individuele begeleiding sluit daar direct op aan. Deelnemers zijn hierdoor heel resultaatgericht bezig.

Minder lesdagen en prijsvoordeel

De vernieuwde opleiding MVK bestaat uit 14 lesdagen. Hierdoor kan de kandidaat in kortere tijd de MVK opleiding doorlopen en zijn dus minder studiedagen (verletdagen) nodig. De opleiding MVK blijft hiermee voldoen aan het minimum aantal verplichte uren. De examentraining vindt gedurende de hele opleiding MVK plaats. Optioneel bestaat de mogelijkheid om zonder meerkosten een examentraining te volgen.

Hobéon SKO

De vernieuwde opleiding MVK voldoet uiteraard aan het minimum aantal verplichte uren en de nieuwe eindtermen (meer uniforme criteria) van Hobéon SKO.

Kader, bureau voor Kwaliteitszorg b.v.

Kader, is een organisatieadviesbureau dat certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid en Arbo, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en voedselveiligheid verzorgt. Door de jarenlange praktijkervaring en actuele kennis over ontwikkelingen en regelgeving staat Kader garant voor een kwalitatieve, praktijkgerichte én actuele opleiding!

Uitgebreide informatie over de vernieuwde opleiding MVK staat op www.kaderbv.nl

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners