Verhuurbare Ketels voor Tijdelijke Stoomvraag

Heeft u tijdelijk stoom nodig? Misschien omdat uw eigen stoomketel even niet gebruikt kan worden door een keuring of onderhoud. We zien dat bedrijven (extra) stoom nodig hebben voor een tijdelijke productie of capaciteitsverhoging. Daarnaast komt het ook voor dat bedrijven tijdelijk stoom nodig hebben voor het testen van een proefopstelling. Voor al deze situaties biedt het huren van een stoomketel uitkomst. Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we onlangs ons verhuuraanbod uitgebreid met een nieuwe elektrische stoomgenerator.

Totaalpakket  
Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken leveren wij een totaal pakket. Dit betekend dat wij het transport, de montage en de toebehoren verzorgen. Onze monteur komt de huurketel installeren en geeft deskundig advies over het gebruik. Kortom, het totaalpakket houdt in: de verhuur van stoomaggegraat, waterontharder, stoomappendages, transport, montage en demontage.
Duurzaamheid
Onze verhuurbare elektrische stoomketels zijn duurzaam. Bij gebruik van groene energie zijn de ketels volledig emissievrij. Bedrijven die duurzaam produceren belangrijk vinden, kunnen dus ook een elektrische stoomketel huren.
Technische Details
Al onze huurketels zijn elektrisch en hebben een compact formaat. In batterij opstelling is maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Tot 6 bar zijn de elektrische stoomketels vrij van keur PED.
35+ Jaar Ervaring
Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van stoomtechniek. Met meer dan 35 jaar ervaring, na het leveren van bijna vijfhonderd installaties en met meer dan 100 installaties in onderhoud weet u zich verzekerd van een professionele partner. Meer weten over de mogelijkheden? Neem met ons op.
Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners