Uw lobbenpomp na CIP niet schoon? Upgrade uw pomp!

Lobbenpompen of eigenlijk draaizuigerpompen zijn robuust, betrouwbaar en hebben zeer goede pompeigenschappen. Aan de hedendaagse reinigingseisen kunnen deze pompen niet voldoen. De pomp is ontwikkeld voor COP reiniging i.p.v. CIP. Volledige demontage van pompdeksel en de draaizuigers is nodig.

Een goede CIP reiniging is essentieel om micro-biologische vervuiling en contaminatie te voorkomen en dus voedselveiligheid en houdbaarheid te garanderen.

Gelukkig is het nu mogelijk met de komst van de ZP3 draaizuigerpompen van Ampco wel aan de strenge hygiënische eisen te voldoen. Om de draaizuigerpomp EHEDG gecertificeerd te krijgen, heeft Ampco de seals in de ZP3 volledig geïntegreerd in de draaizuigers en zijn essentiële aanpassingen gedaan aan het pompdeksel. De positieve pompeigenschappen zijn behouden.

U kunt uw huidige pompen upgraden mits deze van het merk Waukesha type Universal 1 en 2 en Wright, type TRA10 en 20 zijn. Omdat Ampco ZP pompen en onderdelen een-op-een uitwisselbaar zijn, is een update gemakkelijk zelf uit te voeren.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET UPGRADEN VAN LOBBENPOMPEN EN DRAAIZUIGERPOMPEN

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners