Uitbreiding voor Solids Rotterdam noodzakelijk

mb SOLIDS NL 2013 baseline LR klein

mb SOLIDS NL 2013 baseline LR kleinHet grote succes van de vakbeurs Solids Rotterdam is sterk merkbaar door de hoge mate van interesse vanuit de sector. Op 2 en 3 oktober 2013 is in Ahoy Rotterdam extra ruimte ingericht om plaats te bieden aan alle belangrijke spelers uit de stortgoedsector.

Nu, 3 maanden voor de beurs, is het niet vanzelfsprekend om nog een plekje op de vakbeurs te bemachtigen. Hét Nederlandse event, gericht op de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen, heeft de afgelopen maanden een grote groei doorgemaakt waardoor de plattegrond, nog voor de zomer, snel is ingevuld. EasyFairs heeft nu besloten om extra ruimte vrij te maken om aan de doorlopende vraag te voldoen.

Momenteel zijn er nog 8 plaatsen beschikbaar om de meest recente ontwikkelingen uit de branche te presenteren. Ahoy Rotterdam biedt hierbij het toneel voor een compleet overzicht van de stortgoedsector waarbij het accent gelegd wordt op de thema’s duurzaamheid, onstoffing- explosieveiligheid, productie efficiëntie en energiebesparing. Ook het inhoudelijk seminar programma is hier op afgestemd en zal praktische oplossingen presenteren vanuit het standpunt van vooraanstaande kennisinstellingen, branche- en beroepsverenigingen.

Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de lezingen, is gratis en onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen. Voor aanmelden ‘gratis bezoek’, kijk op www.easyFairs.com/SOLIDS-NL. Voor deelname neem contact op met Marita Marcelis, telefoonnummer +31 (0) 162 408 983. Volg Solids op Twitter of word lid van de LinkedIn Group om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners