Succes in Duitsland met DSH Hopper

Momentopname 1 (13-12-2011 15-09).png

Momentopname 1 (13-12-2011 15-09).pngDe eerste DSH Hopper in Duitsland is een feit. Bij een groot suikerverwerkend bedrijf is een DSH Hopper gemonteerd voor het beladen van vrachtwagens met pellets. Insolids is voor de laatste afstelling afgereisd naar de klant die al zeer tevreden was over de werking van de DSH Hopper en de stofreductie die de DSH al heeft gerealiseerd. In 2012 zal Insolids meerdere vestigingen van het bedrijf bezoeken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de DSH Hopper. Ondertussen komen er steeds meer aanvragen naar aanleiding van de Powtech beurs waar Insolids ook aanwezig was met de DSH Hopper.

In Denemarken lopen diversen testen bij onder andere bij een bedrijf wat primixen maakt voor de veevoederindustrie en ook weer een suikerverwerkend bedrijf. Ook in Denemarken verwacht Insolids op korte termijn succes te behalen met de DSH Hopper.

Insolids groeit ook met de BFM Fitting door. Steeds meer bedrijven stappen over naar de stofvrije manchet die ook nog voldoet aan alle richtlijnen voor de voedingsmiddelen industrie en in Atex zones ingezet mag worden. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn zal Insolids op korte termijn zijn programma uitbreiden met meer flexibele verbindingen voor allerlei toepassingen.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners