Stan Egging nieuwe directeur van TBK Group

Stan Egging hoeft niet lang na te denken over wat hem zo aanspreekt in zijn nieuwe functie als directeur bij TBK Group: “Hier ligt een hulpvraag, waar ik al mijn expertises kan inzetten om het bedrijf verder de toekomst in te loodsen.” 

De kersverse directeur ziet de ontwikkeling van TBK Group helemaal voor ogen: gestaag doorgroeien, verdere professionalisering en internationale expansie. Egging wil TBK Group ontwikkelen tot een totaal-ontzorger op het gebied van innovatieve oplossingen voor transportbandcompenenten en handling voor stortgoed. Binnen bedrijven wordt de technische kennis steeds schaarser, waardoor de behoeften naar kennis ook steeds groter wordt. Met het ontlenen van technische kennis kan TBK Group hier mooi op inspelen. 

Langetermijnvisie
Misschien was het zijn calvinistische Achterhoekse achtergrond, waardoor Egging zich vanaf het eerste moment thuis voelde bij de TBK-groep in Renswoude. Het nuchtere “doe normaal en je bent gek genoeg” en “afspraak is afspraak” is een traditie die de directeur van jongs af aan is bijgebracht. Verder is hij tegen vluchtige interpretaties, zijn snelle oplossingen niets voor hem en focust hij zich liever op een langetermijnvisie op duurzame ontwikkeling.

BedrijfsDNA
Hoewel Egging zijn intrede binnen TBK Group pas afgelopen mei maakte, stroomt het bedrijfsDNA al volop door zijn aderen. Hij is een vakidioot en daardoor bevlogen. Dit is sterk terug te zien in zijn passie, betrokkenheid en energieke geest binnen TBK Group. Egging doet alles met volle overgave en zal met moeite dingen half doen. Het team van TBK Group geeft hem volop energie. 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners