Snel en makkelijk tracing aansluiten: Huikeshoven heeft de oplossing

Huikeshoven introduceert het El-Clic snelverbind systeem voor het aansluiten van tracing, een uniek systeem dat het aansluiten sneller en makkelijker maakt.

Tot nu toe worden doorgaans krimpsets gebruikt voor het aansluiten van zelflimiterende tracing. Hiermee wordt een betrouwbare verbinding gemaakt, mits de monteur de nodige ervaring in huis heeft. Voor monteurs die minder kennis van elektrotechnische werkzaamheden hebben, waren tot voor kort verschillende oplossingen verkrijgbaar. Geen enkele oplossing is echter optimaal. De meeste bestaan uit veel verschillende componenten en behoeve veel verschillende gereedschappen. Bovendien zijn het kostbare oplossingen.

Eltherm heeft de snelverbinder echter doorontwikkeld en komt met een echte innovatie: de El-Clic. Het bijzondere aan de El-Clic is, dat alle mogelijke aansluitingen met één module gerealiseerd kunnen worden: het aansluiten op voeding, het maken van een verbinding, het maken van een T-stuk. En het allerbeste: om de aansluiting te realiseren is er slechts een mes en een schroevendraaier nodig!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners