Seminar transportbanden– oplossingen om efficiënt en hygiënisch voedsel te produceren

Habasit_RGB.jpg

Habasit_RGB.jpgOp 26 januari organiseert Habasit een seminar in Het Spoorwegmuseum te Utrecht, met oplossingen om efficiënt en veilig voedsel te produceren.Het seminar is onder leiding van de heer Lelieveld, oprichter en voormalig voorzitter van EHEDG, en momenteel de voorzitter van het Global Harmonization Initiative. Bij
Unilever was de heer Lelieveld verantwoordelijk voor de hygiëne van het productieproces. Tijdens het seminar geeft hij onafhankelijke adviezen om de meest hygiënische productieomgeving en machineontwerp te creëren.

Markus Hilfiker, Global Regulatory Officer van Habasit, geeft uitleg over de wettelijke regelgeving en verplichte certificering voor transportbanden in de voedselverwerkende industrie. Daarnaast zal Olaf Heide, Global Industry Manager Food van Habasit, door middel van case studies laten zien hoe Habasit u verder kan helpen efficiënter en hygiënischer te produceren. De dag zal worden afgesloten door Bram de Groot, Levensmiddelen Technoloog van Ecolab. Zijn presentatie gaat over TCO-savings en verbeterde hygiëne door inzet van het juiste reinigingsconcept op transportbanden.

Dit gratis seminar is bedoeld voor iedereen die vertrouwd wil raken met regelgevingen zoals EC 1935/2004, en voor wie keuzes maakt over de aanschaf van machinecomponenten, waaronder transportbanden. Bijvoorbeeld: R&D, Plant Manager, (Hfd.) TD /Productie Manager/Engineering/ Project Manager.

Inschrijven kan via: seminar.habasit.nl

Over Habasit

Habasit is een Zwitsers familiebedrijf en wereldwijd marktleider in de transport- en procesbandenindustrie. Sinds de oprichting in 1946 heeft Habasit een sterke focus op innovatie. Habasit is met 38 vestigingen en 250 servicepunten in meer dan 70 landen vertegenwoordigd. Wereldwijd werken er meer dan 3.600 werknemers en bedroeg de omzet in 2010 CHF 626,10 miljoen. De one-stop-shop formule biedt hoogwaardige oplossingen aan klanten in uiteenlopende industrieën, waaronder voedingsmiddelen, papier, verpakking en material handling.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners