Rotosolver van Admix: pakt elke mix-uitdaging aan

Deze batchdispergeerder heeft een uniek, gepatenteerd ontwerp en is uitzonderlijk hygiënisch! De Rotosolver heeft een multifunctionele mixkop die voorzien is van twee geïntegreerde impellers welke beide aan kopse zijde zijn geplaatst. Hierdoor heeft het een pompwerking aan zowel de boven- als onderkant. Het product kan enkel de Rotosolver verlaten door de dispergeer-sleuven. Door deze unieke werking is de Rotosolver efficiënter dan welke batch-dispergeerder ook en perfect voor het mixen van onder andere xanthaangom, tomatenpasta, sauzen en dressings.

Hij is perfect inzetbaar voor het produceren van dispersies, emulsies en het oplossen van poeders en gom. U kunt denken aan het oplossen en dispergeren van Carbopol®, Methocel®, Opadry®, Avicel®, CMC, xanthaangom, guargom, soja-eiwitten, zetmeel, pectine, carrageen en overige ingrediënten.

Of u nu wilt dispergeren, deagglomereren of emulgeren (uniforme emulsiedruppels tot 3 microns of kleiner): de gewenste eindresultaten worden in de meeste applicaties binnen tien minuten bereikt. De vortex en tankcirculatie is, ten opzichte van de gebruikelijke rotor-stator type mixers, veel beter te sturen en dus beter te beheersen. De as en mixkop zijn één geheel waardoor een asafdichting overbodig is. De Rotosolver kan uitgevoerd worden met vaste (gelast) of met afneembare mixkop. Ook uniek is dat u een 100% homogeniciteit-garantie in een viscositeitenrange van 25000 cP (Newtonse) en 250.000 cP (niet-Newtonse) vloeistoffen gegarandeerd krijgt.

Kenmerken:

  • Absoluut geen slijtdelen in het productiegebied
  • CIP (Cleaning In Place) mogelijk
  • afkoppelbare (hygiënisch) of gelaste mixkop
  • geen asafdichting

Neem contact met Delta-P om op uw locatie uw product te laten bereiden met de pilot Rotosolver. Delta-P kan deze testresultaten met garantie opschalen naar uw gewenste productiehoeveelheid. Op de vernieuwde website vindt u informatie en video’s vinden over andere producten van Admix: www.info-delta-p.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners