PUMPS & VALVES realiseert groei richting 2013

mb P&V NL 2013 baseline LR

mb P&V NL 2013 baseline LROp 2 en 3 oktober staat Ahoy Rotterdam in het teken van vaste en vloeibare stoffen. Hét netwerkmoment waar een divers, actueel en compleet overzicht neergezet wordt van alle technologieën en innovaties op het gebied van industriële pompen, afsluiters en proces componenten.

Leveranciers uit de sector reageren positief op het vervolg van de succesvolle editie in 2011 en er is een duidelijke groei merkbaar in het aantal deelnemende partijen. Het aantal deelnemers staat 10 maanden voor aanvang al op hetzelfde aantal waarmee de beurs in 2011 is geëindigd. PUMPS & VALVES vindt gelijktijdig plaats met SOLIDS, de enige gespecialiseerde bulk- en stortgoedvakbeurs in Nederland.

Joost den Ridder, Sales Excutive bij easyFairs: “Dit is absoluut een bevestiging van de noodzaak van dit Nederlandse platform. PUMPS & VALVES richt zich enkel en alleen op de componenten, waardoor alleen professionals op het gebied van pompen, afsluiters en proces componenten samen komen in Ahoy. We horen duidelijk dat men een positieve associatie heeft met deze beurs, met name omdat dit event het enige specifieke ontmoetingsmoment is voor deze sector in Nederland. Ook de grote namen uit de sector willen zichzelf hier laten zien”.

Naast een behoorlijk aantal deelnemers van de vorige editie zijn er ook veel nieuwe partijen die hun laatste energiebesparende producten en innovaties laten zien. PUMPS & VALVES is een platform voor bedrijven die zich bezig houden met; industriële pompen, (regel)kleppen, dichtingen, filters & filtratie, processing apparatuur (o.a. mengers en roerders), leidingen & pijpleidingen en diensten voor industrie, overheid & pijpleidingbeheerders.

“Deelnemen aan PUMPS & VALVES 2011 was voor ons een beetje een gok.  De beurs was vrij component-gericht, en als bedrijf dat voornamelijk actief is in allerlei facetten van (industriële) waterbehandeling waren we een beetje een vreemde eend in de bijt. Dit heeft voor ons erg goed uitgepakt en we zijn dan ook met een stevige stapel leads naar huis gegaan. We waren erg te spreken over de kwaliteit van de bezoekers en hebben kunnen concluderen dat ‘The Big 5’ (Shell, Akzo Nobel, Unilever, DSM, Tata Steel) allen op de beurs vertegenwoordigd waren als bezoeker”, concludeert Martin Vladov, Marketing en Sales bij Avf Water.

Voor meer informatie en deelname www.easyFairs.com/PUMPS-NL of neem contact op met Joost den Ridder, telefoonnummer +31(0)162 408 990. Volg PUMPS & VALVES en wordt lid van de LinkedIn Group.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners