PUMPS & VALVES 2013; tweede editie voor Nederlands platform

P&V_NL_2013_baseline_LR.jpg

P&V_NL_2013_baseline_LR.jpg`Voorbereidingen PUMPS & VALVES 2013 alweer in volle gang 
Op 2 en 3 oktober 2013 staat de tweede editie van de vakbeurs PUMPS & VALVES 2013 in Ahoy Rotterdam. Met een succesvolle editie in 2011 wordt de vraag naar een Nederlands event voor pompen, kleppen en afsluiters grondig bevestigd.

 PUMPS & VALVES is de meest toonaangevende vakbeurs op het vlak van pompinstallaties en process componenten voor de Nederlandse procesindustrie. Na de goede Belgische editie afgelopen april in Antwerpen is er een grote vraag van Nederlandse fabrikanten en leveranciers naar dit event op Nederlandse bodem.

Leveranciers die actief zijn op het gebied van industriële pompen, (regel)kleppen, afsluiters, filters & filtratie, processing apparatuur (o.a. mengers en roerders), leidingen & pijpleidingen en diensten voor industrie, overheid & pijpleidingbeheerders mogen hier dan ook niet ontbreken. Zeker niet aangezien dit de enige echte componentenbeurs is voor de Nederlandse industrie.

PUMPS & VALVES zal opnieuw gelijktijdig plaatsvinden met SOLIDS 2013. Deze succesvolle internationale easyFairs vakbeurs, over de bewerking en verwerking van bulk en vaste stoffen, is een gevestigde naam. Naast elkaar in Ahoy Rotterdam maar toch beide met behoud van eigen identiteit. Voor alle technieken binnen de sector, zowel vast als vloeibaar, is er voor toeleveranciers de gelegenheid zichzelf te presenteren op deze combinatie van twee sterke beurstitels.

Voor meer informatie en deelname www.easyFairs.com/PUMPS-NL of neemt u contact op met Joost den Ridder / Tel: +31 (0) 162 408 990

Bekijk ook de persberichten en het productnieuws van alle deelnemers.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners