Productie menger 28.000 PLW afgerond

Heilig Mixing Technology heeft de productie afgerond van een nieuwe menger met een inhoud van 28.000 liter (28m3). De machine heeft RVS 304 productcontactdelen met gecoat stalen aandrijving en zwaaiarm.

Bijzonder snelle mengtijd
De machine is volledig nieuw en naar klantwens voorzien van een ‘heavy duty’ aandrijving voor bijzonder snelle mengtijd. Het volledige volume wordt in circa 12 minuten gehomogeniseerd. De menger met hoogte van 7,5 meter en totaalgewicht van 13.800 kg zal via wegtransport naar de klant binnen de Europese Unie worden vervoerd.

Voor alle soorten industriële mengers
Elke industrie vereist een specifieke industriële menger of mixer. Hoe klein de verschillen ook mogen zijn, het zijn de ontwerpdetails die het verschil maken tijdens het productieproces en in rendabiliteit. Bij Heilig Mixing Technology leveren ze hun klanten al decennialang in diverse branches. Ze kennen de strenge eisen waaraan sommige industrieën moeten voldoen. Vaak ervaren zij dat de ideale menginstallatie een maatwerk oplossing betreft.

Heilig Mixing Technology is een speciale afdeling in het bedrijf N.M. Heilig B.V. die deel uit maakt van Heilig Group. De samenwerking met de zusterbedrijven binnen de holding biedt haar klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie, wat leidt tot nieuwe innovaties.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners