PENKO Weegbesturingen kunnen steeds meer

Voor het automatiseren van doseer- en vulprocessen zijn PENKO Weegbesturingen ideaal. Dankzij hun hoge meetsnelheden en intern oplossend vermogen staan deze instrumenten garant voor de beste resultaten. Besparingen op grondstoffen en/of gerede producten maken een dergelijke investering meer dan verantwoord. Bovendien kan, afhankelijk van de toepassing, gekozen worden uit een kant-en-klaar voorgeprogrammeerde versie of, wanneer uw installatie niet in de “standaard” past, een programmeerbare.

Maatwerk heeft ook zijn charme, maar daarentegen vraagt uitgebreid maatwerk de nodige in- en uitgangen, zowel digitaal als analoog. Om zeker te zijn dat u iedere denkbare toepassing kunt verwezenlijken, completeert PENKO zijn reeks instrumenten nu met twee “remote” in- en uitgangsets, digitaal en analoog. U kunt kiezen uit type:

– *RIA700, voorzien van 4 analoge ingangen 0/4 tot 20/24 mA en 2 analoge uitgangen 0/4 – 20/24 mA en/of 0 – 10 V. Zowel de ingangen als de uitgangen hebben een oplossend vermogen van 10.000 d.

– *RIO700, voorzien van 8 ingangen voor 24 V en 8 uitgangen voor 24 V, gelijk of wisselspanning, met en schakelvermogen van 0,5 A.

Blinde dozen veroorzaken ergernis. Vandaar dat de instrumenten voorzien zijn van een statusweergave met behulp van 6 stuks 7-segmentsdsiplays. Voor de communicatie zijn RS485, Ethernet, USB en Canbus voorhanden. Per besturingssysteem zijn 40 van deze sets aan te sluiten. De behuizing is geschikt voor montage op een DIN-rail

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners