PENKO levert nu ook Revere en Sensortronic krachtopnemers

PENKO Engineering B.V. vergroot uw keuze in load cells. Naast de bekende merken Tedea Huntleigh, Utilcell, Flintec en Ascell kunt u nu ook de opnemers van de merken Revere en Sensortronics bij PENKO betrekken. Beide leveranciers maken deel uit van de Vishay Precision Group, wat een afdoende kwaliteitswaarborg inhoudt. Ieder biedt u bovendien een volledig programma industriële krachtopnemers aan.

De ruime keuze aan load cells maakt PENKO tot een allround leverancier binnen de weegbranche. De ervaring van PENKO met allerlei toepassingen onder alle denkbare industriële omstandigheden, de kennis van weegprocessen en de automatisering hiervan in combinatie met de nu ontstane collectie weegsensoren geven u de zekerheid dat u voor uw project de juiste onderdelen betrekt. Voor krachtopnemers, weeginstrumentatie en de bijbehorende automatisering van het weegproces moet u bij PENKO zijn.

PENKO Engineering B.V. is een Nederlands bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de wereldwijd actieve ETC, Inc Group. PENKO levert een breed scala aan apparatuur voor wegingen en doseringen met hoge snelheid en nauwkeurigheid. De productreeks omvat ook de bijkomende producten zoals krachtopnemers, weegplatformen, (weeg)versterkers, uitleesschermen en software voor het opslaan en tonen van data.

De expertise van PENKO ligt in het (op maat) ontwerpen en produceren van projecten, zoals klant specifieke projecten maar ook complete systemen of onderdelen daarvan voor OEM’ers. U vindt PENKO op de Schuttreweg 35 te Ede: bezoek de website www.penko.com of neem telefonisch contact op (0318-525630).

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners