Officiële Kick-off Innovatie ‘Het slimme roerwerk’

Tijdens de open dag van ‘het nieuwe Jongia’ is een presentatie gegeven over de innovaties waaraan Jongia werkt. Onderdeel hiervan was een kijkje in de wereld van sensoren, data en bewegende vloeistofballen. Klinkt spannend? Dat is het ook. Deze ontwikkelingen leiden uiteindelijk namelijk tot ‘het slimme roerwerk’.

Samenwerkende partijen
In het afgelopen halfjaar heeft Jongia niet stilgezeten en is in samenwerking met verschillende partijen, waaronder de gemeente Leeuwarden, onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van het nieuwe, slimme roerwerk. De gemeente heeft voor het kansrijke project zelfs een innovatiefonds toegekend.

Wat kan het slimme roerwerk?
Het doel van slimme roerwerk is om door middel van meten, datascience en specialistische processkennis, het mixen an sich naar een hoger plan te brengen. Jongia is daarmee nog beter in staat om klanten te helpen bij hun procesvraagstukken.

Kick off
De officiële aftrap heeft plaats gevonden in het nieuwe Technology Center van Jongia. De samenwerkende partijen hebben vastgelegd op welke wijze de ideeën de komende tijd worden omgezet in een daadwerkelijk ‘Proof of concept’. De foto geeft een impressie van een geslaagde project aftrap, welke zich verder zal ontwikkelen onder de naam ‘Liquidz’.

De komende tijd houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rond het slimme roerwerk, maar als u vragen heeft beantwoorden wij deze natuurlijk graag!

Jongia bedankt alle samenwerkende partijen voor hun inzet en de succesvolle innovatie aftrap!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners