Nutsche filtersdrogers

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Nutsche filterdrogers voor het filteren, extraheren en drogen van gevaarlijke of giftige producten?

Nutsche filtersdrogers zijn industriële procesapparatuur die zijn ontworpen om gevaarlijke of giftige producten op een luchtdichte en veilige manier te filteren, extraheren en drogen. Onze Nutsche filterdroger kan zowel batch- als continu vacuüm-filterdroger.

Het filterdoek wordt bevestigd aan de bodemplaat. De Nutsche-filterdroger heeft een uniek verbindingsysteem aan de onderkant om de bodemplaat te demonteren voor gemakkelijke toegang tot het filterelement.

Een speciaal ontworpen roerwerk, omkeerbaar en in hoogte verstelbaar, is geïntegreerd en maakt het mogelijk om alle bewerkingen uit te voeren die nodig zijn voor de filtratiefase: bereiden, oplossen, reageren, gladmaken, verdichten, persen, mengen en schrapen voor het lossen.

De Nutsche filterdrogers kunnen onder druk worden gezet (tot 10 bar, optioneel) om filtratie te forceren. Dit kan ook gelijktijdig onder vacuüm, onder het filterdoek, worden uitgevoerd om het geforceerde effect van filtratie te vermenigvuldigen.

In de droogfase wordt het roerwerk en de ketel verwarmd met een zo’n groot mogelijk verwarmingsoppervlak. Dankzij vacuüm- en condensatie-units (optioneel) is het mogelijk om verschillende soorten vacuüm te realiseren en alle reststromen veilig af te voeren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website. Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners