Nieuw: eigen productlijn dikwandig leidingwerk

Formula Air trapt het nieuwe jaar af met een eigen productlijn voor dikwandig leidingwerk. Met onze eigen lijn kunnen we een betere dienstverlening en hogere kwaliteit garanderen. Daarnaast biedt de nieuwe lijn meer ruimte om binnen korte tijd specifieke producten op maat te ontwerpen en te produceren.

Binnen een dag in huis
De nieuwe productielijn krijgt een vaste voorraad in het logistieke centrum in Perwez, België. De voorraad wordt namelijk uitgebreid met 20.000 artikelen. Voor die producten kunnen we daarmee een levertijd van één dag garanderen: vóór 14.00 uur besteld, betekent de volgende dag al geleverd.

Levering door heel Europa
Met de eigen productlijn kent Formula Air geen beperkingen meer op de Europese markt en kan er dus ook in andere landen geleverd worden.

Hogere kwaliteit
Voortaan worden de RVS-componenten standaard in een gestraalde uitvoering geleverd, dat zorgt voor een mooiere uitstraling. De producten zijn compatible met andere gangbare componenten, zoals Jacob en KMH. Ook is het mogelijk de producten te leveren met ATEX-keurmerk en voor toepassing met agressieve materialen kan er een slijtvaste coating worden aangebracht.

Bestelwijze
De nieuwe componenten voor dikwandig leidingwerk zijn vanaf 1 januari beschikbaar en kunnen besteld worden met de nieuwe codes uit de productcatalogus, maar ook met de oude codes. Download voor meer informatie de nieuwe catalogus, of neem contact op met uw contactpersoon.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners