MW Instruments introduceert nieuwe producten van Kimo en Murco op Installatie Vakbeurs Gorinchem

MW Instruments introduceert onder andere de nieuwe multifunctionele handmeters  klasse 210 en 310 van Kimo tijdens de Installatie Vakbeurs in Gorinchem op stand 228. Van 27 t/m 29 januari 2015 bent u van harte welkom op de stand van MW Instruments tijdens de Installatie Vakbeurs in Gorinchem. Hier presenteert MW Instruments onder andere de nieuwe Kimo handmeterlijn en een uitbreiding van het Murco gasdetectiepakket.

Kimo klasse 210  
Met de klasse 210 kunt u met één instrument gelijktijdig tot wel zes parameters meten. De Kimo klasse 210 heeft een aantal nieuwe functies, zoals een geïntegreerde uitwisselbare lithium accupack en voelers met telescopische greep. De unieke uitwisselbare modules aan de achterkant van het instrument maken het een universeel meetinstrument voor iedere applicatie.

De voelers zijn met één universele kabel aan te sluiten door middel van het SMART-2014 systeem. De handmeters hebben een rubberen grip en een groot grafisch display met eenvoudige menustructuur. U kunt tot 1.000 meetprogramma’s aanmaken met een geheugen tot 20.000 metingen.

De klasse 210 is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen: MP210: drukverschil, luchtsnelheid, rotatiesnelheid, temperatuur, koolmonoxide, gaslekzoeker. HQ210: temperatuur, relatieve vochtigheid, CO2, lichtsterkte, luchtsnelheid, luchtdruk. VT210: temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtsnelheid, rotatiesnelheid. TM210: temperatuur, U-waardemeting.

Kimo Klasse 310
Aanvullend op de klasse 210 heeft de Kimo AMI310 een extra 4 Gb geheugen. Daarnaast heeft de AMI 310 een grafisch kleurenscherm en kunnen alle mogelijke voelers worden aangesloten; zoals de nieuwe luxsensor en telescopische hittedraad- of vleugelradvoeler.

Murco gasdetectie Murco introduceert de nieuwe MGS-250 gasdetectiekoppen. Volgens het nieuwe F-gassenbesluit is stationaire gasdetectie steeds meer een vereiste. De MGS-250 is een gasdetectiekop welke freonen (0…3.500 ppm) meet met een infraroodmeetbuis. Het grote voordeel is dat dit type sensor een lange levensduur (5-7 jaar) heeft en ongevoelig is voor temperatuurwisselingen en kruisgevoeligheid van andere gassen. De actuele meetwaarden kunnen worden uitgelezen d.m.v. analoge uitgangen of via Modbus RTU.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners