Klanten HITMA Groep versieren digitale kerstboom voor Serious Request

 

Ook dit jaar nodigt HITMA Groep vanaf 9 december a.s. relaties uit hun digitale kerstboom op www.hitma.nl te versieren. Voor elke kerstbal maakt HITMA 10 euro over naar Serious Request.

 

Klanten en andere relaties versieren digitaal de kerstboom in de hal van het HITMA-pand. Zo zorgen ze er met elkaar voor dat het bedrag dat HITMA overmaakt naar Serious Request zo hoog mogelijk wordt. Hands off our girls! 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

 

Wat houdt HITMA Serious Request-actie in? Hoe werkt de Serious Request-actie van HITMA? Relaties worden per e-mail uitgenodigd om hun favoriete foto of bedrijfslogo in een digitale kerstboom te hangen. Voor iedere kerstbal maakt HITMA Groep 10 euro over naar Serious Request.

 

De actie loopt tot 24 december 2014, 12:00 uur en is vanaf 9 december live te volgen via www.hitma.nl.

 

Een kijkje nemen in de HITMA-hal? Via livestream-verbinding kan men vanaf 9 december op de HITMA-website precies volgen wat er in de hal van het HITMA-pand rondom de kerstboom gebeurt en hoeveel kerstballen er in de boom hangen.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners