Kennissessie over stromingsproblemen en oplossingen op 19 januari

rijkers pt

rijkers ptUden, 5 januari 2015 – Bij de opslag en verwerking van poeders vormen stromingsproblemen een groot risico. Hoe zijn deze slim te voorkomen? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Deze onderwerpen staan centraal tijdens een interactieve kennissessie op 19 januari 2016 in Uden. Hoogtepunt is een lezing van specialist Steve Abbott, CEO van Control Concepts Inc, die speciaal naar Nederland is gekomen om de nieuwste inzichten te delen.

new sanitairy airsweep

 Bij processen waarin poeders een rol spelen, kunnen stromingsproblemen verstrekkende gevolgen hebben. Denk aan productieverstoring en capaciteitsverlies. Steve Abbott richt zich met Control Concepts al jaren op de ontwikkeling van de ultieme oplossing voor stromingsproblemen.

Dit leidde tot de introductie van AIRSWEEP systems. Nu komt hij naar Nederland om de meest actuele inzichten en ontwikkelingen te delen tijdens een interactieve lezing. Ook presenteert hij de nieuwste innovatie: de New Sanitary AIRSWEEP. Een nieuw model met een verbeterd hygiënisch ontwerp, speciaal voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Het programma
De kennissessie vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 op de locatie van RIJKERS Procestechnologie in Uden. Ontvangst is om 14.15 uur, gevolgd door een rondleiding voor geïnteresseerden en een introductie door RIJKERS Procestechnologie. Om 15.15 uur neemt Steve Abbott het woord. Na afloop worden cases uit de praktijk gepresenteerd en kunnen de aanwezigen hun vragen en uitdagingen voorleggen. De middag wordt rond 17.15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Gratis deelname
Deelname aan de kennissessie is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 14 januari aanmelden via maarten.van.de.water@rijkerspt.nl.

De kennissessie is een initiatief van RIJKERS Procestechnologie. Deze organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van installaties voor de procesindustrie, met name voor het mengen van vloeistoffen en poeders. Voor meer informatie: www.rijkerspt.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners