J-Tec Material Handling opent vestiging in Noord-Amerika

jtec

jtec2015 zal voor J-Tec Material Handling vooral herinnerd worden als het jaar waarin ze hun vestiging in Houston, Texas hebben opgericht. Nu al een mijlpaal in hun bedrijfsgeschiedenis en het logische vervolg op de vele succesverhalen waar ze aan mochten meeschrijven in de afgelopen 45 jaar.

Sinds Hun acquisitie met Katoen Natie in 1999 wisten wij als bedrijf een enorme internationale groei te realiseren. Om hun service wereldwijd te garanderen hebben ze enkele jaren geleden besloten J-Tec Brazilië en J-Tec Thailand op te richten. Om in Noord-Amerika nog betere garanties en kwaliteit te leveren stellen ze vandaag met trots “J-Tec Material Handling, Inc” voor.

 

La Porte, Houston, Texas – Katoen Natie is een wereldwijde logistieke speler met meer dan 150 terminals en logistieke platformen in meer dan 26 landen, verspreid over 5 continenten. Vooral in de Verenigde Staten is Katoen Natie sterk aanwezig met verschillende business hubs in 5 staten. Deze verankering maakte het voor J-Tec een stuk makkelijker om zich er te vestigen. Alle Katoen Natie faciliteiten zijn namelijk uitgerust met dezelfde infrastructuur en netwerkvoorzieningen, waardoor ze het “plug-and-play” principe konden toepassen en moeiteloos wisten op te starten. Na een grondige analyse van hun verschillende mogelijkheden, hebben ze er uiteindelijk voor gekozen om “J-Tec Material Handling, Inc” op te richten in de haven van La Porte, Houston, Texas. De haven behoort tot één van de belangrijkste ter wereld en fungeert als de drijvende kracht voor de regionale economie. Bovendien wordt Houston ook bediend door 3 luchthavens waarmee ze de dienstverlening naar hun klanten over héél de Verenigde Staten kunnen optimaliseren. Daarnaast betekent Houston ook voor Katoen Natie de bakermat van haar succes in Noord-Amerika. De ervaring van Katoen Natie geeft J-Tec dan ook een enorme voorsprong inzake de Amerikaanse cultuur en wetgeving.

Samengevat zijn ze ervan overtuigd dat de start van J-Tec Material Handling, Inc een optimale en nog betere service zal garanderen voor al hun NAFTA klanten.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners