J-Tec Material Handling behaalt ISO 9001 certificaat

J-Tec Material Handling biedt procesoplossingen aan verschillende leiders in zowel de chemische als de voedingsindustrie. Het hoofddoel van J-Tec is het creëren van toegevoegde waarde aan hun klanten in hun vooraf opgestelde niche markten in de procesindustrie.

Dankzij een feilloze organisatorische structuur en een uiterst kwaliteitsvolle service heeft J-Tec de afgelopen jaren een substantiële internationale groei gekend. Als een verbintenis met oog op verdere continue verbetering en als organisatorische waarborg tegenover hun klanten, ging J-Tec voluit voor het implementeren van een gecertificeerd kwaliteitsmerk.

En ook nu maakten de werknemers van J-Tec het verschil. Ze slaagden erin een ISO 9001 certificaat te behalen dat de professionaliteit, de duurzaamheid en de organisatorische vaardigheden van hun onderneming bevestigt en ze in staat stelt een nog betere kwaliteit te bieden aan hun klanten.

Het ISO 9001 certificaat heeft betrekking tot: verkoop, ontwerp, levering, constructie en inbedrijfsname van complete proces systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Het certificaatnummer van J-Tec is BE009076-1.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners