Insolids levert multifunctionele slangen

mb masterflex

mb masterflexVanaf heden zijn alle standaard Masterflex PUR slangen van Insolids uitgevoerd in antistatisch en zijn deze tevens microben bestendig (zonder meerprijs). De Master-PUR slangen serie is een multifunctionele industriële slangen serie, welke microbestendige- en antistatische eigenschappen met elkaar combineert.

De vele eisen in de hedendaagse industrie zijn vrijwel onbeperkt. De Master-PUR serie is een bewezen en veelzijdige slang, bestaande uit zuiver polyester polyurethaan met een stevig verankerd verenspiraal. De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende wanddikten, van gemiddeld tot versterkte uitvoeringen. Met het combineren van de verschillende eigenschappen staan de voordelen van de klant centraal. Waar in het verleden de klant keuze moest maken tussen verschillende producten, kan er nu gekozen worden voor één product die meerdere oplossingen biedt. Door het optimaliseren van de eigen voorraad, kan Insolids ook een kortere levertijd aanbieden.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners