Insolids Introduceert nieuwe BFM Fitting voor Atex zones

BFM 040AS.JPG

BFM 040AS.JPGInsolids is distributeur van de BFM Fitting in de Benelux. De BFM Fitting is een flexibele verbinding welke geen gereedschap nodig heeft voor montage en demontage van de  verbinding en kan zonder slangenklemmen wordt gemonteerd.

De BFM Fitting wordt al zeer veel toegepast in de voedingsmiddelenindustrie vanwege de hygiëne, veiligheid, snelheid van werken en certificering voor de Food Sector.

Insolids heeft al de Seeflex 040 en de 040 E in het programma welke bestaan uit Polyurethaan en geschikt zijn voor alle producten met een statische oplading boven de 10 MJ. Om het programma compleet te maken introduceert Insolids samen met BFM nu ook de Seeflex 040 AS welke geschikt is voor producten met een statische oplading tot 1 MJ.  Deze manchet mag dan ook gebruikt worden in alles Atex zones, zolang het gaat om vaste stoffen.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners