Insolids breidt programma verder uit

ClearFlex_012505_0375.jpg

ClearFlex_012505_0375.jpgInsolids is sinds 2010 distributeur in de Benelux van de BFM Fitting, de oplossing voor de industrie om hygiënisch, veilig en snel te kunnen werken met flexibele verbindingen. Naast deze voordelen voldoet de BFM Fitting aan de FDA normen, de Europese norm EU 1935/2004 en kan de BFM Fitting zonder problemen in de Atex zones worden toegepast.

Omdat Insolids de klant wil ontzorgen, is het programma van Insolids uitgebreid met verschillende andere soorten manchetten van Siftex. Insolids zal onder andere de Clearflex gaan leveren, een PU op rol geleverd voor toepassingen waar ook Atex normeringen en certificaten als FDA nodig zijn en het niet mogelijk is de BFM Fitting te plaatsen.

Ook de originele manchetten, gebruikt door fabrikanten als Rotex, Swedex en diversen soorten rubbers, kunnen door Insolids geleverd worden.Heeft u een speciale toepassing dan denkt Insolids graag met u mee en om de best passende oplossing kunnen bedenken.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Website: www.insolids.nl
E-mail
: info@insolids.nl
Telefoon
: 036-521 05 40

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners