Insolids B.V. introduceert nieuwe BFM Fitting

Tool-Release.jpg

Tool-Release.jpgInsolids B.V. heeft als onderdeel van de Vlint groep de vertegenwoordiging BFM Fittings in de Benelux. BFM Fittings heeft de innovatieve oplossing voor flexibele verbindingen in de industrie.

Met het BFM systeem worden manchetten zonder gebruik van gereedschap in het leidingsysteem geplaatst en ontstaat een hygiënisch en bedrijfszekere verbinding. Ongemakken van montage en lekkage bij traditionele systemen worden met het BFM systeem ermeden.

Ook heeft mInsolids een BFM Fitting met toolrelease in het programma opgenomen. Toolrelease is toe te passen in situaties wanneer de onderdruk hoger is dan de standaard manchet aankan of op plaatsen waar men verplicht is om een gereedschap te gebruiken om de manchet los te halen (vooral bij draaiende- of bewegende delen waar men met de handen in kan komen). Deze manchet heeft een sterkere snapring zodat het met de hand bijna niet te verwijderen is en zo voldoende bescherming geeft bij locaties waar bewegende delen binnen handbereik zijn.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te
beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners