Insolids B.V. en DSH Systems brengen Mini Hopper op de markt

DSH Mini2.jpg

DSH Mini2.jpg

Naast de reeds bestaande serie van DSH 1 t/m 9 waarmee laadvermogens van ca 100 t/m 1500 t/h verladen kunnen worden heeft Insolids in samenwerking met DSH Systems nu ook een DSH Mini ontworpen. Deze Mini is in het leven geroepen om ook de kleinere belading van 10 t/m 50 t/h te kunnen bedienen. Hierbij kunt u denken aan het beladen van Big Bags of producten met een hoger soortelijk gewicht, bijvoorbeeld bij het beladen van vrachtwagens.

De DSH systemen zorgen voor stofreductie bij het verladen van schepen, treinen en vrachtwagens. Daarnaast wordt de DSH Hopper ingezet voor het beladen van opslagruimtes en nu dus ook voor Big Bags of kleinere beladingen. De DSH Hopper heeft zich in het verleden al bewezen bij verladen van alle soorten kunstmest, granen, zand, suiker, kiezel, pellets etc.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Website: www.insolids.nl

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Telefoon: 036-521 05 40

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners