Insolids B.V. breidt programma uit met flexibele slangen Masterflex

Masterflex.jpg

Masterflex.jpg

Insolids is actief in de industrie met innovatieve oplossingen voor stofreductie, veilig werken en hygiëne. Insolids is onder andere distributeur van de BFM Fitting in de Benelux. Deze flexibele verbinding die gemonteerd wordt zonder slangenklemmen, wordt momenteel toegepast in veel verschillende industrieën. Onder andere producenten van babyvoeding, farmaceuten en melkpoederfabrikanten zijn overgestapt op de BFM Fitting. Vooral hygiëne, explosieveiligheid en snelheid van de/-hermonteren zijn redenen dat steeds meer bedrijven overstappen op de BFM Fitting.

Om de industrie nog beter van dienst te kunnen zijn is Insolids de samenwerking aangegaan met Masterflex Duitsland. Masterflex is één van de grotere fabrikanten op het gebied van flexibele slangen. Het doel van Insolids is om de klant te adviseren en te bekijken of toepassingen kunnen worden verbeterd, waarbij gedacht kan worden aan langere standtijden, veiliger werken door juiste toepassingen in onder andere ATEX zones. Ook met Masterflex flexibele slangen wil Insolids de klant van dienst zijn door een oplossing te bieden. Dit is ook een van de sterke punten van Masterflex, namelijk klantspecifiek producten ontwikkelen en daarmee een oplossing bieden voor de klant.

Flexibele slangen worden onder andere toegepast voor transport van product, afzuiging, valbuis etc. Insolids levert zowel Masterflex slangen voor voedingsmiddelindustrie, hoge temperaturen en chemische toepassingen.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Website: www.insolids.nl
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 088-8877133

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners