HITMA UltraPure 7 en 8 oktober aanwezig op beurs Labtechnology

hitma

hitmaHITMA UltraPure is dit jaar aanwezig op de beurs Labtechnology 2015 die op 7 en 8 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de stand van HITMA UltraPure (standnummer B19) komt de bezoeker alles te weten over de mogelijkheden en voordelen van single-use technologie in laboratoria.

Laboratoriumproces onder controle
HITMA UltraPure is gespecialiseerd in single-use technologie. Single-use componenten en -systemen worden veel toegepast in de farmaceutische industrie, biotech en andere ultrapure processen. Ook in laboratoria wordt steeds meer gebruik gemaakt van single use. Dat is goed te begrijpen, want er zijn tegenwoordig zelfs single-use sensoren om labprocessen onder controle te houden. Zo is een volledige single-use lab opstelling mogelijk, welke vervolgens gemakkelijk op te schalen is naar productieschaal, gebruik makende van dezelfde techniek en materialen.

Vervolgens kan met dezelfde single-use techniek vanuit de laboratoriumopstelling gemakkelijk worden opgeschaald naar de productie-omgeving. Men kan erop vertrouwen dat de materialen geschikt zijn voor gebruik in de farmaceutische industrie. Single use componenten worden gebruikt om tijd te winnen, kosten te besparen en risico’s te beheersen (waaronder de gevaren van cross contaminatie).

Demo-opstellingen op de stand
Op stand B19 laten de specialisten van HITMA UltraPure de mogelijkheden van single-use systemen in laboratoria zien. Beursbezoekers krijgen een goede indruk van de voordelen van single-use aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, waaronder:

  • Zeer betrouwbare single-use connectors die de bezoeker zelf mag uittesten.
  • Een filtertrein met Zenpure single-use capsulefilters waarbij de drukval wordt gecontroleerd met druksensoren van Pendotech. Nooit meer onopgemerkte blokkade van filters met mogelijke lekkage als gevolg.
  • Een Quattroflow-pomp met single-use pump head die aangestuurd wordt op basis van de flow die weer wordt gemeten met single-use flowsensoren van Equflow.

Over HITMA UltraPure
HITMA UltraPure levert een compleet pakket single-use componenten en (assemblies) voor ultrapure processen. HITMA UltraPure is een zusteronderneming van HITMA Process, HITMA Filtratie en HITMA Instrumentatie en onderdeel van de HITMA Groep.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners