Hitma organiseert webinar over drukverschil meten in ventilatiesystemen

Op donderdag 23 november 2023 organiseert Hitma een gratis webinar over het meten van drukverschil in ventilatiesystemen. Specialisten bij Hitma, Teun Mulder (specialist dataregistratie) en Marcel van Kesteren (specialist HVAC-Instrumentatie), geven tijdens het webinar antwoord op de vraag hoe je veelgemaakte fouten bij het meten van drukverschil voorkomt.

Belang van drukmetingen
In bijvoorbeeld laboratorium en -ziekenhuisomgevingen worden drukverschillen nauwlettend in de gaten gehouden. Onnauwkeurige metingen kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s, de integriteit van schone omgevingen aantasten en inefficiënte werking van systemen veroorzaken, wat kan resulteren in hoge(re) kosten en soms zelfs reputatieschade. Daarom is het essentieel om de juiste meetinstrumenten te kiezen, afgestemd op de specifieke toepassing.

Hoe voorkom je fouten bij drukverschil meten?
Deelnemers die voor eens en voor altijd duidelijkheid willen over het correct meten van drukverschil, zijn van harte welkom bij het webinar op 23 november. Binnen een uur komen deelnemers alle ins en outs te weten over het meten van drukverschil. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de twee specialisten van Hitma.

Agenda 23 november 10.00 – 11.00
– Wat is drukverschil?
– Verschillende vormen van druk
– Met welke meetinstrumenten meet je druk?
– Applicaties
– Hoe bepaal je het juiste meetinstrument voor de juiste applicatie?
– Voor- en nadelen per meetinstrument
– Voorkomen van de 10 meest gemaakte fouten
– Q&A

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor het gratis webinar.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners