HITMA Filtratie introduceert nieuwe filterlijn van Graver voor (petro)chemische processen

TPM serie

TPM serieFilterfabrikant Graver Technologies heeft onlangs zijn  range vloeistof-procesfilters uitgebreid met de TPE-series filtercartridges. Deze filters worden, net als de andere Graver-producten, in Nederland op de markt gebracht door HITMA Filtratie.

Voor veeleisende applicaties
De TPE- filterelementen zijn vervaardigd uit gesinterd poeder van titanium of roestvrij staal, dat een robuuste vaste poriestructuur vormt. De cartridges worden ingezet in processen waar corrosieve en agressieve vloeistoffen en gassen worden gebruikt. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en cryogene stoffen en bieden ook een oplossing voor filtratie van hoge viskeuze vloeistoffen.

Deze TPE-filters zijn uitermate geschikt voor processtromen binnen de chemische, petrochemische en polymerenindustrie en kunnen ook ingezet worden als katalysatorverwijderaar. Ze zijn ook uitstekend te reinigen en terugspoelbaar.

Uitvoeringen
HITMA Filtratie levert deze nieuwe TPE-filtercartridges met diversen afdichtingen / o-ringmaterialen en eindkappen. De filters zijn beschikbaar in een brede range van fijnheden (0.5, 1,5,10,15,35.50. en 100 micron nominaal) en in lengtes van 5, 10, 20,30 en 40 inch.

De TPE productlijn is een uitbreiding op de TPM-serie van Graver die alleen verkrijgbaar was in titanium en tot een fijnheid van 35 micron.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners