Hedwig Maes aangesteld als nieuwe CEO van Agidens

Agidens, het Belgische systeemintegratiebedrijf gespecialiseerd in procesoptimalisatie door middel van advies, engineering, geautomatiseerde oplossingen en onderhoudsdiensten, heeft Hedwig Maes aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer. Per 1 oktober zal de heer Maes de verantwoordelijkheden overnemen van Geert Stienen, die enkele maanden geleden aangaf een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf aan te willen gaan. 

Met Hedwig Maes komt bij Agidens een zeer ervaren gedelegeerd bestuurder aan boord met een diepgaande achtergrond in de business waarin Agidens acteert. Hedwig Maes studeerde Industrial Electronics aan het IHAM en Business Economics aan de UFSIA-universiteit in Antwerpen. Hij is een senior Executive met meer dan 30 jaar internationale ervaring in industriële automatisering en industriële systemen, waaronder 14 jaar bij General Electric als Senior Vice President Enterprise Solutions en 10 jaar bij Rockwell Automation waar zijn laatste functie Vice President Global Systems & Solutions was. Zijn strategische capaciteiten gecombineerd met internationale zakelijke ervaring zullen een belangrijke bijdrage zijn om Agidens naar een hoger niveau te tillen.

John-Eric Bertrand, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Agidens: “We zijn zeer verheugd Hedwig Maes voor te stellen aan onze klanten, zakenpartners en de Agidens-familie. We zijn ervan overtuigd dat hij, ondersteund door onze Raad van Bestuur, een sterk managementteam en de inzet en professionaliteit van alle Agidens-collega’s, zal zorgen voor een succesvolle voortzetting van onze missie en het nauwe partnerschap dat we hebben met onze klanten en zakenpartners. We willen Geert nogmaals bedanken voor het mooie traject die hij bij Agidens heeft afgelegd en wensen hem veel succes in zijn nieuwe professionele uitdaging. We kijken ernaar uit in de toekomst
verder te kunnen samenwerken.”

Over Agidens
Het Belgische Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies,
engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten
life sciences, food & beverage, tank terminals, fijnchemie en infrastructuur. Het ingenieurs- en systeemintegratiebedrijf heeft wereldwijd meer dan 600 medewerkers in dienst en is actief in zeven landen: België (hoofdzetel), Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de VS en Polen. Samen realiseren zij een order intake van ca. 90 miljoen euro. Ackermans & van Haaren is, via Sofinim, hoofdaandeelhouder van het bedrijf. Meer info op www.agidens.com.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners