Flexibele slangen van Insolids

Master-PUR H Foodjpeg.jpg

Master-PUR H Foodjpeg.jpg

Insolids en Masterflex gaan samen de markt op met industriële flexibele slangen welke met name geschikt zijn voor de Food industrie en Atexzones.

Insolids is sinds enige jaren bekend van de BFM Fitting, een flexibele verbinding welke veilig, hygiënisch en snel te monteren en demonteren is zonder slangenklemmen. Ook de BFM Fitting is geschikt voor de food industrie en Pharma omdat deze aan de hoogste eisen voldoet als het gaat om voedselveiligheid en ingezet mag worden in Atexzones van vaste stoffen.

Enige tijd geleden is Insolids de samenwerking aangegaan met Masterflex Duitsland, een vooraanstaande leverancier van industriële slangen. Samen met Masterflex gaat Insolids nu ook de markt op met industriële slangen voor Pharma en food industrie.

De nieuwe industriële slangen, die geschikt zijn voor het transport van producten waaraan hoge eisen worden gesteld als het gaat om voedselveiligheid en ATEX, worden op de markt gebracht in verschillende dikte en slijtvastheid. Zo biedt Insolids voor ieder product de juiste oplossing.

De nieuwe industriële slangen van Insolids en Masterflex voldoen onder andere aan de richtlijn 2002/72/EC en FDA. Ook zijn de slangen microben en hydrolyse bestendig. Door de toevoeging in het Polyuethaan, welke food geschikt is,  voldoen de slangen volledig aan de ATEX normeringen.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners