ERIKS Kunststoffen Nuenen (voorheen Kubra) verhuisd naar Eindhoven

Kubra kunststoffen in Nuenen is al ruim 25 jaar dé kunststoffenspecialist in Zuid-Nederland. De samensmelting in 2010 van Kubra en ERIKS Kunststoffen heeft geresulteerd in het breedste pakket van industriële kunststoffen in Nederland. Van standaard engineering kunststoffen tot high performance kunststoffen en van glasvezelversterkte kunststoffen tot extreem slijtvaste elastomere kunststoffen.

Bewerkingen van kunststoffen doet ERIKS in diverse bewerkingscentra in Alkmaar, Almelo, Ede, Gouda en Nuenen. Advisering bij materiaalkeuze, matrijsproductie, rapid prototyping en quick supply maatwerk zijn inmiddels gewaardeerde, aanvullende diensten van ERIKS.

Om verdere groei van onze kunststof activiteiten in Zuid-Nederland te realiseren, heeft ERIKS haar complete vestiging Nuenen verhuisd naar een moderne, goed bereikbare locatie op bedrijventerrein de Achtse Barrier in Eindhoven. 

Per begin januari 2015 biedt ERIKS de complete dienstverlening op het gebied van kunststoffen met veel enthousiasme vanuit Eindhoven aan.

ERIKS Kunststoffen Eindhoven
Industrieweg 15
5627 BS Eindhoven
T (040) 206 44 30
F (040) 255 82 99
E kunststoffen.eindhoven@eriks.nl
I
www.eriks.nl

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners