Een klein kijkje in de werkplaats van Heilig Mixing Technology

Heilig Mixing Technology zit alweer sinds 5 maanden in hun nieuwe pand. De opslagruimtes zijn goed ingedeeld en uitgerust met de juiste materialen. De meest voorkomende reserve- en slijtageonderdelen, geschikt voor Nauta, Vrieco, Visno, Heilig V-Mix mengers en andere merken conische mengers hebben zij bij de hand.

Aangezien de reserve- en slijtageonderdelen uit eigen productie komen, kan Heilig Mixing Technology ook onderdelen die niet op voorraad zijn, produceren. Door het nieuwe opslagsysteem en de grotere ruimte die ze tot haar beschikking heeft, kan Heilig Mixing Technology nog sneller reageren op bestellingen.

Paar voorbeelden uit de werkplaats
Een volledig gereconditioneerde Vrieco-aandrijving. Om niet alleen technisch in top conditie te zijn, worden de gereviseerde onderdelen ook voorzien van een nieuwe laag conservering.

Een zwaaiarm van een Nauta-mixer na demontage, inspectie en reiniging van alle onderdelen. Alle passingen, lagerpassingen en afdichtingsvlakken worden op toleranties gecontroleerd en indien nodig bewerkt of vernieuwd.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners