Ed Wisse opvolger van Bart Houben bij TBMA Europe

Ed Wisse is benoemd als opvolger van Bart Houben, huidig Managing Director en mede-eigenaar van TBMA Europe. Met een achtergrond in werktuigbouwkunde, een grote staat van dienst in internationale verkoop, brede kennis van de bulk solids handling industrie en uitgebreide managementervaring, heeft hij alles in huis om het verhaal van TBMA Europe voort te zetten.

Bart Houben blijft tot eind dit jaar aan het roer, waardoor Ed Wisse stapsgewijs kan toewerken naar een overname als Managing Director per 1 januari 2024. Vanaf dat moment zal Bart Houben zijn activiteiten afschalen en zich richten op de verkoop van systemen en projecten. Ook kan hij zo zijn decennialange kennis en ervaring aan onze accountmanagers en projectmanagers overdragen.

Ed Wisse: “Ik kijk er naar uit om weer deel uit te maken van de stortgoed community en de uitdaging aan te gaan om het merk en het productassortiment van TBMA te laten groeien. Het biedt ook een unieke kans om mijn eerdere ervaring op het gebied van doseersluizen, wissels en aandrijftechniek in te zetten in een veel breder speelveld binnen de procesindustrie. TBMA Europe is een bedrijf met veel potentie en ik heb er zin in om de koers voor de komende jaren uit te zetten. En oude vrienden weer te ontmoeten!”

TBMA is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en systemen voor het verwerken van bulkgoederen. Ons uitgebreid programma hoogwaardige apparatuur is geschikt voor het hanteren van poeders en korrels in diverse industrieën. De gekwalificeerde en ervaren TBMA-medewerkers kunnen uw verzoeken vertalen in de juiste uitvoering en toepassing van onze componenten. We zorgen ook voor het ontwerp en de uitvoering van complete projecten, waarbij we u een efficiënte, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw proces bieden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners