BFM Fitting van Insolids

twin400.jpg

twin400.jpg

BFMtm Fitting manchet blinkt uit door eenvoud en doeltreffendheid
BFM Fitting is een innovatieve oplossing voor flexibele verbindingen.
Het bewerkstelligen van hygiëne, veiligheid en efficiency is al heel lang een hoofdbreker voor diegenen die werken in de bulk- en poederverwerkende industrie. Waar ontwerpers, kwaliteitscontroleurs en onderhoudspersoneel veel moeite doen om goede hygiëne en veiligheidsstandaards te bewerkstelligen, zijn velen simpelweg gewend geraakt aan inefficiëntie in poeder proces systemen veroorzaakt door traditionele manchetten en slangklemmen omdat geen goede alternatieven beschikbaar waren. De BFM Fitting garandeert de veiligste, schoonste en meest efficiënte werking voor alle procesinstallaties.

Met de BFMtm Fitting is een verbetering van het proces een klik!
Met een opvallend hygiënisch manchet ontwerp, een unieke kwaliteit om zelfs beter af te dichten onder hoge druk condities en een gereedschapvrije montage, brengt de BFM Fitting een onmiddellijke verbetering voor bulk poeder verwerkers op het gebied van:

Hygiëne
De BFM Fitting verbetert de fabrieks hygiëne door het maken van een hygiënische afdichting op de binnenzijde van de manchet, waarbij kieren waarin product kan ophopen worden geëlimineerd. Eenvoudige reiniging of vervanging.
Veiligheid
Resistent voor overdruk incidenten, de BFM Fitting verbetert de fabrieksveiligheid door zelfs beter af te dichten onder hoge interne leidingdruk. En doordat de BFM Fitting middels een snap-click in de zitting klikt zonder het gebruik van gereedschap, is de installatie veiliger voor operators en het proces.
Efficiency
Binnen 40 seconden snapt de BFM Fitting snel en precies in de zitting van de adapter waarmee een aanzienlijke efficiency verbetering wordt bewerkstelligd. Geen gereedschap nodig! BFM Fittings zijn FDA, 3 – A en Atex gecertificeerd. BFM fittings zijn er voor verschillende standaard diameters en in diverse materiaal soorten. Het is dus vrijwel altijd mogelijk om voor uw toepassing de juiste oplossing te leveren.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Neem contact op met één van de adviseurs van Insolids en pluk de vruchten van een doordacht project.

Website: www.insolids.nl
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 088-8877133

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners