BEUMER Group en Linx4 werken samen voor betaalbare verpakkingslijnen

Dit artikel betreft een financieringsmodel waarvoor BEUMER Group samenwerkt met Linx4. Doel van dit financieringsmodel is dat de de klant niet hoeft te investeren in een nieuw systeem, maar slechts dient te betalen voor het gebruik van de installatie.

Een aantal klanten vroeg aan BEUMER Group: “Is het de moeite waard voor mijn bedrijf om te investeren in een nieuw verpakkingssysteem daar de vraag naar onze producten enorm fluctueert en gezien het huidig onzekere economische klimaat?” BEUMER Group weet dat de investering in een grote installatie niet altijd evident is en dat er soms keuzes moeten worden gemaakt. Bij BEUMER Group hoeft dit echter niet. In samenwerking met Linx4 kunnen zij u een interessant pay-per-pallet financieringsmodel aanbieden speciaal ontworpen voor hun machines in de procesindustrie. De omschrijving zegt het al: u betaalt per behandelde pallet.

Met andere woorden lagere kosten in het geval van afnemende productie, maar toch over de mogelijkheid beschikken om te groeien en de capaciteit te verhogen zonder te moeten investeren. Bovendien bestaat de mogelijkheid het onderhoud door een professioneel team van het bedrijf te laten integreren in dit model.

BEUMER Group is gespecialiseerd en beschikt over de nodige ervaring in het ontwerpen, tekenen en integreren van complete productielijnen. Bovendien blijven zij na installatie nauw betrokken met u als bedrijf. In België en Nederland beschikken ze over meer dan 150 technische mensen die u kunnen bijstaan in het onderhoud van uw machines.

Als bedrijf is het belangrijk om een stabiel en betrouwbaar productieproces te hebben. Dit houdt in dat de verwachte capaciteit gehaald wordt en problemen zo snel mogelijk verholpen worden. BEUMER Group is een betrouwbare partner en biedt u verschillende mogelijkheden aan. Dit kan in de vorm van een hulplijn die 24/7 beschikbaar is of een servicetechnieker die de dag zelf nog bij u ter plaatse komt. Stilstand van een productielijn is geen optie. U kan deze zekerheid mee opnemen in de overeenkomst.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners