Automatiseerder ProLeiT, nieuw lid Machevo & Bulk vereniging

ProLeiT wil met het lidmaatschap zich nog meer profileren in de CPG sectoren Food & Beverages, Dairy, Chemical en Life Sciences. ProLeiT, onderdeel van Schneider Electric, biedt met haar eigen Process Control System vele significante voordelen voor de productieprocessen van onze klanten. Van meer efficiëncy tot meer duurzaamheid.

Met onze state-of-the-art oplossingen voor industriële automatisering, proces control technologie en Manufacturing Execution Systems (MES) en als softwarefabrikant van de PLC-gebaseerde procesbesturingssystemen Plant iT en brewmaxx, ondersteunen wij controllers van Schneider Electric, Siemens en Rockwell Automation.

Geïntegreerd procesvisualisatie, voorgeconfigureerde automatiseringsobjecten, batchsystemen conform ISA-88, modules voor continu receptuur- en materiaalbeheer, alsmede standaard ERP-interfaces zijn slechts een paar voorbeelden van het unieke karakter van onze oplossingen. In tegenstelling tot eenvoudige HMI- en SCADA-oplossingen, hanteren wij de filosofie “Parametreren in plaats van programmeren”.

Ontdek meer over ons en onze producten en ontdek hoe wij samen met onze klanten al meer dan 30 jaren succesvol en voortdurend groeien. Meer dan 2.100 productiefaciliteiten in meer dan 110 landen gebruiken onze procesbesturingssystemen en MES-oplossingen. ProLeiT is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van besturingsoplossingen in de voedings- en drankenindustrie.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners