Aandrijfspecialist in één dag

Op 10 en 12 april organiseert SEW-EURODRIVE in Rotterdam een themadag ‘aandrijfspecialist in één dag’. Docent Aad Bennis: “Het klinkt als een spoedcursus hersenchirurg in een week, maar toch hebben we de ambitie om geïnteresseerden in één ontspannen dag wegwijs te maken in de aandrijftechniek.

We nemen een praktische toepassing als uitgangspunt. Dan kijken we samen met de deelnemers welke motoren, reductoren, regelaars en besturingen kunnen worden toegepast en hoe. De dag heeft dus een mechanische en een elektrische invalshoek. En verloopt interactief, want alle ingrediënten van de oplossing komen van de deelnemers zelf.

Bent u werkzaam als engineer, hoofd TD of technisch inkoper, dan doet u veel praktische kennis op. U krijgt een brede en verfrissende kijk op de wereld van aandrijftechniek. Gecombineerd met lunch en rondleiding in onze productie garanderen wij u een aangename, leerzame en ontspannen dag.”

Programma en inschrijven

Meer informatie: theo.heiligers@sew-eurodrive.nl

Docenten

Onze medewerkers Aad Bennis en Otto Waagmeester verzorgen deze themadag. Beiden zijn zeer deskundig op hun vakgebied. Aad Bennis is specialist mechanische aandrijftechniek en projectmanager. Hij vierde vorig jaar zijn 25-jarig jubileum als docent bij het ROVC. Ing. Otto Waagmeester is projectingenieur elektrotechniek en al jaren een gewaardeerde vraagbaak voor klanten, collega’s en studenten.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners